PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Desplaçament Al Wanda Metropolitano

Desplaçament Al Wanda Metropolitano

   Enguany per al meu aniversari hem regalaren una entrà per al concert de Metallica en Madrit, les casualitats han fet que siga el mateix  cap de semana que el VCF jugaba en el Wanda contra el ATM, aixina que Eva, Kelo i yo moguerem a la capital a pasar un cap de semana complet: tapes, teatro, tapes, futbol, tapes i rock and roll.

   L'estadi es espectacular, gran i comodo. Montage de llums i só com si es tractara d'un concert, molta publicitat i parafernalia que res te a vore en la solera que tenía el vell Calderón, un reflexe del futbol modern que a tots ens esguitará tart o promte. Al estar tan apartat la majoría de gent va en metro, lo que a l'eixida es convertix en un embut de milers de persones que com a sardines van cap al metro. A banda de capacitat i "comoditat" lo que si han guanyat es en sonoritat, al estar tot tancat els cantics del Frente se escoltet moltissim i contagien mes a la resta del camp.

   La grada visitant está be pero te una red que molesta prou la visió del partit. A mi desde luego no hen tornen a vore, 60 euros per vore un partit a traves d'una red puix com que no. Molta afició valencianista, la grada visitant estaba practicament plena.
   L'animació en la primera part estigue prou be, sempre dirigida per els "Viachers", estos chavals están fent honor al seu nom, enguany están viatjant molt, en la segona part es quedarem gelats, no sols pel resultat, tame per els -3 Cº de sensació termica. Este partit el apunte junt al de Granada i Brujas com als tres partits que mes fred he pasat en ma vida. Com a dato del fred que feia al voltant de l'estadi havien tirat sal per a que la gent no esbarara. Bo, espere que si tornem a eixe estadi siga per a vore una final. Amunttttt.



   Per al record d'este viage sempre ens quedará el brutal concert dels mestres del Thrash Metal "Metallica" en el Wizink Center. Muntage espectacular i un só impresionant. Un dels moments de la nit fon cuant el baixista Robert Trujillo i el guitarrista Kirk Hammett arrancaren a tocar "Los Rockeros Van Al Infierno" de Barón Rojo i tot el pabelló cantant. Son molt bons.

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search