PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

A Ramón i Inma, Gràcies Amics


A Ramón i Inma, Gràcies Amics

   L'ultim post de l'any va dedicat a Ramón i Inma. Com sabreu per circumstàncies que no anem a entrar en elles, es deixen el bar deprés de 9 anys.
   En estos anys que ha segut la sede de la Penya Valencianista Puçol nomes podem dir coses bones d'ells, Era un plaer entrar al bar i vore eixa decoració que tan d'esforç li has dedicat i que per a mosatros era com un museo valencianista. Ahi teniem el nostre rinconet penyer en fotos, banderins, bufandes, camisetes etc.  Eixa carta de bocates en els noms de mitics jugadors del VCF. Eixos preparatius espectaculars per a seguir mundials i eurocopes. El montage de pantalla i televisors per poder vore el futbol tant dins com en la terrasa. Ahi hem viscut grans moments en sopars, paelles, programes de radio, reunions etc. Sempre disposats a ajudar a la penya en lo que fora, per no dir la loteria que s'ha venut en el bar.
   Per a mosatros se tanca una segon casa. Per tot aço i mes, desde la Penya Valencianista Puçol nomes podem dir-vos que que Moltíssimes Gràcies, sempre hens haveu tratat com amics abans que com a clients.
   Sabem que esteu pasant-ho malament pero ara s'obri un nou camí en el que vos desitgem tota la sort del mon, vos la mereixqueu.





Partit-Reunió 
   El pasat disapte 16 es juntarem  per vore el que será l'ultim partit que voriem en el bar. Després ferem una chicoteta reunió en la que informarem de que enguany dins dels actes que anem fent de cara al centenari del VCF, en Maig portarem a Puçol la exposició "Mestalla Un Estadi De Llegenda". Ya está confirmat tant per part de la Fundació com de l'Ajuntament de Puçol, aixina que el 3 de Maig podrem gaudir d'esta bonica exposició. Ya anirem informant i parlant de lo que farem entorn a este acte.
   Tame se comentà la posibilitat de fer un desplaçament i la que pareix millor opció es la de anar a la Rosaleda que serà el fi de semana del 18 de Febrer, aixina que a espenses de saber l'horari del partit aneu fense a la idea de deixar lliure eixa data. A vore si conseguim que s'apunte mes gent i fem un bon viaget.
   Per ultim li ferem entrega d'un detall (una botella de Brady Vell dedicà)a Ramón en nom de tota la penya i se ferem una foto de grup per al record.


Ramón, Inma,  BON VENT I BARCA NOVA


VCF-SUD
   Aprofitem este post tame per felicitar a la SUD per l'exit del ultim sopar de Nadal que sigué tot un exit (no hi ha que pedre les bones costums) i tame per les ultimes pancartes dedicades a Jaume Ortí i a Pepe Vaello. A pesar de les dificultats l'activitat de la SUD continua al maxim nivell. Força!!


About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search