PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

DE TOT UN POC

Sopar-Penyer-Reunió

   Aprofitant el partit Betis-VCF ferem una reunió en la que repartirem la loteria de Nadal, el poster que hem fet del 20 aniversari i camisetes i mochiles.
   Casi tota la penya estigue present i disfrutarem d'un partit históric.


  Com sempre se repartirem 30 papeletes per cap i un any mes Ramón e Inma vendrán decims en el bar Camp De Futbol. Hi ha loteria de sobra, aixina que ya sabeu, a vendre tota la que se puga que es una font de ingresos important per a la penya.

 
   Al final no hiaurá viatge penyer a Vitoria per falta de personal, pero al menys Juan i Eva representarán a la penya en Mendizorroza.


Fórum Algirós

El próximo jueves 19 de octubre de 2017, desde las 18h en Fira València (Avinguda de les Fires s/n, València), la Fundació Valencia CF invita a un nuevo Fórum Algirós a todo aquel que guste de conocer la historia de nuestro Club, ganador de la Copa de Ferias en 1962 y 1963.

“La Copa de Fires. Cent anys de Fira València”” es el tema que va a sentar en una mesa redonda a Francisco García “Paquito” y José Martínez, ex jugadores del Valencia CF, y a José del Olmo, responsable de Documentació Històrica de la IFFHS, junto con el periodista Paco Lloret como moderador.


Real Betis- Valencia C.F.    3-6


El magnific partit del dumenge deixà alguns datos curiosos:
- Este resultat es dona cada 3482 partits de lliga.
- 9 gols marcats per 9 jugadors diferents, sols hian dos precedents, un d'ells tame sigué protagonista el  VCF, sigué en la 49-50 un Español 6 VCF 4, un dels jugadors marcá un doblet.
- El Betis tardá 5 minuts en marcar els seus 3 gols.
- A partir del minut 79 es marcaren 5 gols.
- Rodrigo Moreno porta 6 partits consecutius marcant
- Simone Zaza porta 6 gols en cuatre partits en els que ha marcat de manera consecutiva.
- Gonzalo Guedes i Andreas Pereira marcaren el seu primer gol en el VCF.


e


en
Videos

El pasat 14 d'Octubre es cumpliren 60 anys de la riuà de Valencia.



en
Videos

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search