PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

DE TOT UN POC

Aprofitem este post per a mostrar la nostra solidaritat ab les victimes del brutal atentat en  Barcelona i Cambrils.
                               NO TINC POR                                                                                                                                                 

Comencem                                                                                                                            

 
Comencem una nova temporà i hiá que ficar-se en marcha. Enguany per diversos motius hem tardat una miqueta mes pero aço ya està en moviment.
   A partir de ya, teniu que fer l'ingrés de la cuota al conter de la penya, ya sabeu que com sempre son 30 eurets. Deixarém de temps fins a final de setembre.
   Enguany tots els socis tindrán de regal un poster que anem a fer referent al 20 aniversári i tame una mochila o camiseta ( a elegir una de les dos) de les de Claramunt.
   Si algú coneix a d'algú que puga tindre interés en formar part de la penya que li pase el ennlaç del blog per a que tinga tota l'informació.


Exposició "Els Nostres Idols" Pepe Claramunt

   El 4 de setembre se inagura l'exposició en Alfafar, organítza La Fundació i La Penya Valencianista D'Alfafar. Estem convidats aixina que el que vuiga vindre que ho diga.


Programa de radio Passió Valencianista

   Esta semana reprenem el programa "Passió Valencinista" a radio Puçol. La idea es de fer-ne un cada 15 dies i de donarli mes asiduitat a la secció "Cami Del Centenari", esperem la vostra participació.
Fotos "Puçolencs Pel Mon"
   Inagurem esta secció aon publicarem les fotos dels que van per ahi fent valenciansime. Com no podia ser d'atra manera comencem en els Novella.


About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search