PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Vídeo De L'exposició A Carrec Del Dobló

                                                           Vídeo De L'exposició.

Autor: Miguel Soriano "Dobló"

   Antes que res li donem l'enhorabona al Dobló pel bonic video que ha fet de l'exposició pero tame aprofitem per agrair el treball que está fent en la penya en el tema del Camí Del Centenari. Es un treball que no es veu, carrega trastos, monta, aguanta tot el acte grabant, replegar etc.
Bon treball Dobló.

Notícies De Puçol

   En el notícies de Puçol de Maig 2017 ix un reportage fotografic a doble pagina de l'acte de l'exposició. En ell es fa una referencia escrita en la que diu "La Fundació del Valencia C.F. en col.laboració amb l'Ajuntament de Puçol, ha organitzat una setmana d'homenatge a Pepe Claramunt".
   Ni tan sols es nomena a la Penya. No pasa res, mosatros no busquem protagonisme. Pero no costaba res ficar que hem col.laborat com si que ho ha ficat sempre en tots els cartels i anuncis que ha fet la Fundació. Vuic dir açi que per poder dur avant un acte com este hem tingut que fer varies reunions tant en la Fundació com en Pepe Claramunt, mosatros hem ajudat de manera directa en la busqueda de material, hem estat ajudant a montar etc, tot per que volem i mos agrá i per que creguem que Pepe s'ho mereix. Repetixc, no busquem protagonisme pero si que hia que respetar el treball de la gent.
 


About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search