PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Asamblea I Fi De Temporà

                                                     Asamblea I Fi De Temporà


      Ahir 02/06/2017 la Penya Valencianista Puçol acabà l'any penyer en una asamblea ordinaria que com no podía ser d'atra manera sigué fent un sopar-penyer esta vegà en La Casota. 
   Parlarem dels ultims actes que s'han fet com l'exposició, la taula redona etc. 
   Comentarem la opció de que l'exposició torne en dos anys per a conmemorar el centenari del club.
   Repasarem els conters que podem dir que a pesar de la forta inversió en material d'enguany han exit prou be. A mes tenim encara moltes camisetes i mochiles.
   Tame a proposta del Naquerano s'aproba el fer una foto-poster per a cada penyer per a tindre un record del 20 aniversari.
   Parlarem del futur de la penya.
   I per últim com manen els estatuts es presentà la dimisió del actual directiva i obrim uns dies per a que se conforme una nova directiva o al menys se reestructure en alguna nova incorporació. Tot aquell que estiga interesat en participar de manera directa en la penya, es el moment de dir-ho.

   "Ha segut un any prou intens en cuant a activitat de la penya. Portem dos anys lamentables en cuant a resultats i funcionament de club i es per aixó que tot lo que havem fet ens reforça en este vincul que mos unix. 
   El acte de anar a Mestalla estigué molt be, el poder juntar a membres fundaors, antics penyistes, chiquets, amics etc. La exposició "Els Nostres Idols" ha segut un gran exit, la taula redona etc, Tame vuic resaltar que hem aumentat el material de la penya en camisetes, banderes i mochiles A la fi es tracta de respetar la nostra història i fomentar el valencianisme en Puçol. 
   En resum, podem dir que ha segut un bon any per a la penya, a mes de la activitat habitual de anar a Mestalla, sopars, paelles, desplaçament etc, hem segut capaços de portar a terme estos actes que han tengut tan bona acollida i tame hem estat apoyant a la UD Puçol inclos preparant un tifo dins de les nostres posibilitats.
Es per aixó que desde açi vuic felicitar a tota la penya i desitjar-vos que carregueu les piles este estiu per afrontar una nova temporà.
AMUNTTTT
Juan Sebastià"





en
Videos

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search