PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

A Mestalla 20 Aniversari.

A Mestalla 20 Aniversari






El pasat 26 d'abril tinguerem l'ocasió de anar a Mestalla com a penya convidà. Este es un acte que poden solicitar aquelles penyes que fan algun aniversari especial. Enguany com sabeu fa 20 anys de l'inaguració oficial de la penya, per aixó a principi de temporà ho solicitarem i mos tocá eixe dia. El club junt a l'agrupació de penyes valencianistes s'encarreguen de organitzaro i hia que dir que està molt be. Fiquen autobus, regalen 50 entraes de anfiteatro i una bufanda a cada u. A mes el acte te una part protocolaria i es que dos membres de la penya, en este cas foren Juan Sebastià i Jesus Novella, van al palco vip aon es fa un intercanvi de regals entre la penya i el club. Mosatros els regalarem una botella de Brady Vell de Destilerias Pla (agraim a Pla el detall que tingueren en mosatros de regalar-nos uns licors que degustarem en l'autobus) i un llibre de Claramunt aon es recull la história dels futbolistes de Puçol. El club de la ma de Anil Murthy i Mateu Alemany mos regalà una camiseta del VCF firmà pels jugadors de la primera plantilla enmarcà i serigrafià en el nom de Penya Valencianista Puçol i el numero 20. Hiá que dir que Anil Murthy estigué molt simpatic en mosatros i va agrair els regals, sobretot el del llibre.
Vore el partit desde el palco va ser tota una experiencia, mengar, veure, el futbol es veu espectacular, pero com es podeu imaginar per a la gent de grada com mosatros va ser prou aburrit.

Al final sigué tot un exit, plenarem l'autobus de grans valencianistes, penyistes, membres fundaors, antics penyistes, convidats, chiquets i per donar-li mes caché al acte mos acompanyà Pepe Claramunt.

Desde la penya volem agrair a tots els que vingueren pero molt especialment volem donar-li les gracies a Claramunt. Pepe no vingué ni per el VCF ni per l'agrupació, vingué unicament per que li ho demanarem mosatros, molt gran. Va ser molt gratificant anar per Mestalla i vore com la gent s'arrimaba a fer-se fotos en Claramunt, aficionats, ex-jugadors, periodistes etc. I ya dins de Mestalla lo mateix.
Al descans per els videomarcadors nombraren i tragueren a la gent de la penya.

Frases de wasap al voltant del acte:
Pau Sud:
Vos hem vist en el marcador i vos hem increpat jajajaja
Borja sud:
Juan, m’havies paregut Julen Gerrero
Juanmi Sud:
Enhorabuena por esos 20 años Juan y Compañía.
Un placer compartir grada con vosotros.
Pau Sud:
Honor a la PV Puçol. Sempre autèntics i fidels.
Ono:
Ha estat tot perfecte, excepte els de casi sempre, pero Amunt igual.
Pepe Palets:
Grandesssss
Fernando Choto:
Vaig pasar un gran dia al costat del meu fill i torní a reviure moments històrics amb la gran familia que es la Penya Valencianista Puçol.


About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search