PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Inaguració Oficial De La Penya Valencianista Puçol 1997

Conmemorem el gran acte de lo que fon la inaguració oficial de la Penya Valencianista Puçol ara fa 20 anys. Hui en dia els membres de la penya no som els mateixos pero si som els hereus de eixa penya que es forma a finals dels 90. Agraim a Chimo Galcerá esta crònica de lo que va ser el acte.   

PENYA VALENCIANISTA PUÇOL

Breu resenya de l’Acte de presentaciò el 27 de Giner de 1.997



Encara que la Penya Valencianista portava dos anys funcionant, fon el dia 27 de Giner de 1.997 quan es portá a teme la presentaciò oficial en el Saló d’Actes del Sindicat Agricola de Puçol.

En l’acte, al que assistiren més de 200 persones,  es contá ab la presencia, –entre atres-, del President del Valencia, Paco Roig, membres de la directiva i de la plantilla com Camarasa i Otero.


Es va aprofitar dita presentaciò per a fer un sentít reconeiximent a quatre persones, deportistes d’élit del nostre poble en l’àmbit futbolistic, com Pepe Claramunt, Enrique Claramunt, José Esteve i l’àrbitre David Bayarri Ribelles, als que es feu entrega d’un detall i del carnet de socis d’honor de la Penya. Tots ells acompanyats de les seus families.



Agraïr la grandíssima i altruista colaboració de Electrodoméstics Gonzalo Alcácer, qui es va fer càrrec del montaje de video i de só de tot l’acte. 

Naiximent de la Penya Valencianista

La Penya Valencianista Puçol va naixer com a fruit d’unes reunións que portàrem a terme un grapat de persones, vejent la necessitat de tindre un espai comú per a vore al nostre Valencia i poder seguir-lo també en els desplaçaments.


Cal resenyar, -entre dites persones-, a Chimo Galcerá – President fundador, Salvador Izquierdo, Carmen Frias, Juan Sancho, Remigio Jover, Inma Lahuerta, Javier López, etc. i molts atres que colaboraren i feren posible el naiximent de la Penya.

Després de parlar ab el President del Sindicat Agrícola, ens vàren cedir un local que adequàrem a les nostres necessitats, portant estanteries i comprant cadires i un gran televisor. Feïem reunións, sopars i planificàvem les activitats i les eixides. Des d’aci agraïr els anys que estiguerem allí.


En quant als viajes que fèrem, -com a Penya-, recorde la final de la Copa del Rei en el Bernabéu contra el Dèpor el dia de la pedregá (24 de juny de 1.995) i com algúns tornàrem als dos díes per once minuts que restaven. ¡Cóm no!, també la final de la Champions en Milán, dos eixides a Saragossa, dos a Montjuit (Espanyol), una a Villarreal, Elche, Albacete. Pero si hi han viajes que sempre queden en la memoria son els dos que fèrem a Logronyo, la festa, les traques, l’ambient, els dinars de les dos aficións…. Grandiós.

També formàvem part de l’Agrupació de Penyes del Valencia, a on se repartíen els autobusos i les entrades dels viajes.


Vàren ser uns anys molt gratificants tant en lo deportiu com en lo social, fent grans amics i portant al Valencia C.de F. dins del cor.

P.D.: Vullguera aprofitar esta ocassió que em dona la Penya Valencianista, per a tindre un record molt especial cap a una persona que en el mateix moment que estavem fent la presentació, faltava en el seu poble Rafelbunyol. Es tracta del germá de Remigio Jover. D.E.P.  

 Chimo Galcerá








About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search