PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Fórum Algirós Pepe Claramunt

  Magnific acte el que poguerem gaudir tots els alli presents. El Fórum anaba dedicat a Pepe Claramunt pel 50 aniversari del seu debut. El coloqui estigue conduit per Paco Lloret que contà en la col.laboració de Alfredo Relaño (director del diari deportiu AS) i en els convidats Sergio i Abelardo exjugadors i excompanys de Pepe en aquell gran VCF dels 70.
   Al acte acudiren representants del VCF com Vidagany, Garcia Pitarch, exjugadors Roberto Gil, Adorno, Sol, Cuxart, Giner, expresident Jaume Orti etc. Periodistes, escritors, el mitic Pepe Vaello, Rafa Lahuerta, la SUD com sempre present en estos actes, MºJose Claramunt que vingue aposta desde Madrid, agrupació de penyes, Vicente Vallés, Xavi Alcacer concejal de puçol representant a l'ajuntament i per supost la Penya Valencianista Puçol que contà en la presencia de Juan, Jaume, Ono, Juanjo Parreta i Jose G. Novella. En fi molta mes gent que me deixe pero una amplia representació del valencianisme.

   Pepe estigué grandiós, parlà de partits, gols, jugades, anecdotes, situacions complicaes, lesions etc, tot en una memoria prodigiosa i en un sentiment que fon que se li escapara alguna llagrima i que els que estabem alli s'emocionarem. Com digué Paco Lloret sense dubte el jugador mes complet de l'història pero a mes en un amor per este club per damunt de tot.
   Lo de Paco Lloret tame es per a voreu, a banda de que va conduir el acte d'una manera genial no se li escapa ni una. Molt bo.


   Desde la Penya Valencianista Puçol, volem agrair personalment a Loles Ruiz (Responsable del Patrimoni Històric Del VCF en la Fundaciò) tant pel tracte que ha tengut en Claramunt i en la penya de Puçol com pel treball que fa ella i el seu equip en la Fundació.
http://www.vcfplay.com/memory/forum-algiros-rinde-homenaje-claramunt-9691.html

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search