PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

DE TOT UN POC

LOTERIA NADAL

   Recordem a tots que queda molta loteria, vinga! que hia que vendre tota la que es puga, ya sabeu que enguany toca.

FORUM ALGIROS

   El Fòrum Algirós es una iniciativa de la Fundació VCF que apropa l'història a tots els valencianistes de la ma dels seus protagonistes. De manera periòdica organitza encontres vinculats a fets relevants del club. Este dijous a les 19:00 en la Llotja VIP del Camp de Mestalla, es fará una nova edició del Fòrum que anirà dedicat a la figura de Pepe Claramunt conmemorant aixina el seu 50 aniversarí del seu debut en el VCF. L'acte estarà conduit pel periodista Paco Lloret i comptarà en la presència del director del periòdic esportiu AS Alfredo Relaño, els jugadors Abelardo i Sergio i per supost el protagonista del Fòrum Pepe Claramunt.
   Desde açi convidem a tot el mon a compartir este acte en el nostre ilustre jugador.
    "Com ya sabeu la penya Valencianista Puçol junt en la Fundaciò estem preparant una exposiciò de fotos dedicada a Pepe Claramunt. Mosatros s'encarreguem de conseguir les fotos o lo que siga que puga ser interesant (camisetes, entraes, cromos etc. Aprofitem este post per demanar la col.laboraciò de tots. Qui sap, a lo millor algú te alguna foto en Pepe guardada en algun calaix, puix ara es el moment de traurela."
PRESENTACIO DEL LLIBRE

                                  "25 historias del Valencia C.F. que quizá no conozcas"
http://www.vcfplay.com/social/presentacion-libro-historias-quizas-conozcas-9649.html

   Bonic acte el de la presentació del llibre. Un gust escoltar tant a Miquel Nadal com al propi autor José Ricardo March al que vaig tindre el gust de coneixer en persona. Periodistes, escritors, Jaume Ortí que li feu un chicotet homenage a Jorge Iranzo "DEP", Pepe Vaello, Merchina Peris, Rafa Lahuerta, amics de la Sud etc, en fi, bona representació del valencianisme que gaudirem tots molt.

VCF-SUD

   Seguint en les bones costums la SUD ha preparat una festa per al proxim 26 de novembre. Te molt bona pinta i com sabeu estem convidats.

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search